Studiesocialt

Vi på Piteå studentsektion ser till att du som student ges en trygg och inspirerande studiemiljö samt möjligheten att bygga upp ett rikt och socialt liv utanför studierna.

Framtiden

Framtiden är namnet på vår sektionslokal som är studenternas centrala mötesplats. Här finns micros för att värma lunchlådan, ett simpelt kök och mysig inredning i alla former och färger. I Framtiden arrangeras allt studentikost, från sittningar och pratkvällar till spelkvällar och fester.
Som student kan du boka framtiden för evenemang eller liknande. Läs mer om det här

SMASK

SMASK står för Sveriges MusikAkademikers Sång Kåntest. Detta hålls varje år på alla Sveriges 6 musikhögskolor. Varje skola arrangerar en deltävling där två bidrag från varje skola går vidare till en finaltävling, Riks-SMASK!

Riks-SMASK byter skola varje år då det är mest rättvist att alla skolor turas om att hålla i evenemanget.

Vi i Piteå Studentsektion är väldigt stolta anordnare av detta fantastiska evenemang under varje års deltävlingar för vår musikhögskola

NolleP

Nolleperioden är den välkomstperiod här på Luleå tekniska universitet där vi välkomnar de nya studenterna till universitetet. En veckolång period i augusti innan de riktiga studierna börjar, fylld med aktiviteter på både dagarna samt kvällarna. Nolleperiodens syfte är att skapa gemenskap inom klassen, visa de studentikosa traditionerna samt förbereda de nya studenterna inför de kommande studierna.

Spelutskottet

Spelutskottet är en grupp för dig som gillar brädspel och vill träffa andra studenter som läser på andra program.

Vi träffas varje tisdag kl 18.30 i sektionslokalen Framtiden. Kom och ta del av den mysiga stämningen och ta gärna med egna spel om du vill!

Kontakta gärna spelutskottet om du har några frågor eller vill veta mer! Facebookgruppen eller maila spelutskottet@pitestudent.se