Bli medlem


För att bli medlem i Piteå Studentsektion går du in länken nedan och klickar dig vidare därifrån. Om du redan har ordning på din CAS-inloggning (LTU) så kan du använda den vid registreringen, annars kan du fylla i dina uppgifter för hand. Piteå Studentsektion är en del av Luleå Studentkår, därav inskrivning på deras hemsida

Förutom att du för möjligheten till att påverka så tillkommer dessa förmåner!

Förmåner

Mecenat

Som medlem i Piteå Studentsektion får du tillgång till alla mecenats studenterbjudanden. Mecenat har ett stort utbud av rabatter och samarbetspartners som är extra bra för de studenter som nyligen flyttat hit.

Ankarsgymmet

Som medlem i Piteå Studentsektion får du kraftigt rabatterat medlemskap på Ankarsgymmet, sektionens egna gym på Ankars. Läs mer om priser och taggförsäljning på facebooksidan.

Reducerat inträde

Vid sektionens egna evenemang där inträde tillämpas har vi alltid ett rabatterat medlemspris. Detta varierar beroende på vilket evenemang/fest det är.

Sektionsfonden

Sektionsfonden är upprättad utav Luleå Studentkår och finns till för medlemmar som vill genomföra ett projekt som gagnar medstudenter. Ansökan går via sektionsstyrelsen, så kontakta oss för att få veta mer!