Nyheter

Här hittar du alla datum för framtida evenemang och händelser för studentsektionen.

Händelser

Sök till ordförande!
21 September 23:592021
Ordförande sökes till EvenemangsutskottetVill du vara med och skapa ett aktivt studentliv på campus? Vill du ordna exempelvis fester och galej? Då ska du söka till ordförande till det nystartade evenemangsutskottet! Som ordförande planerar du, är kontaktperson till studentsektionen och externa företag samt hjälper de övriga i styrelsen med sina roller. I ansökan vill vi du berättar om dig själv och vad du läser, dina tidigare erfarenheter och motiverar varför du är perfekt som ordförande i evenemangsutskottet. Välkommen med din ansökan! Har du några funderingar?
 
Sök senast: 21/9Skickas till: vice@pitestudent.se
 

PiSt stipendium
5 Juni 23:592021
Deadline för inskick av nomineringPiSt egna stipendium!
Skicka in nomineringen senast 5/6 23.59
Mer info under rubriken ”PiSt informerar”
5/6Skickas till:
vice@pitestudent.se
NolleP
23 Augusti2021
Introduktionsperiod för nya studenterÄntligen nolleP! Ett mail skickas ut i början av augusti för anmälan av introduktionsperioden som äger rum på campus.
23/8Musikhögskolan

Nyhetsbrevet

Varje vecka skickar vi ut en nyhetsbrev till våra medlemmar på mail där vi kommer med såväl viktig information såväl som annat smått och gott.

Detta registreras du på automatiskt när du blir medlem och du kan enkelt avprenumerera när du vill.


Pist informerar

Här publiceras alla nyheter från oss. Kika in här och håll dig uppdaterad!

——————————————————————————

Sök till ordförande för evenemangsutskottet!

Är du en hejare på att planera? Tycker du det hade varit vore roligt att vara med om något alldeles nytt och skapa ett aktivt studentliv här på campus Piteå? Vill du vara med och ordna exempelvis feta fester och galej?

Då ska du söka till ordförande i det nystartade evenemangsutskottet!

I utskottet ansvarar du för evenemangen för studenterna på campus. Som ordförande är du med och planerar, är kontaktperson till sektionsstyrelsen och externa företag samt hjälper de övriga i styrelsen med sina roller.

I ansökan vill vi att du berättar om dig själv och vad du läser, dina tidigare erfarenheter och motiverar varför du är perfekt som ordförande i evenemangsutskottet.

Skicka din ansökan till vice@pitestudent.se senast 21/9

Välkommen med din ansökan!

Kontakta PIST för eventuella frågor! Vi svarar så gott vi kan på dina funderingar.

FÖRSLAGSLÅDA I FRAMTIDEN!

Nu finns det en liten låda där du kan skriva in dina idéer, synpunkter och förslag på papper till oss. Den finns i sektionslokalen nära entrén. Vi välkomnar alla förslag med glädje och hoppas att pennorna går varma så vi får veta vad ni tycker!

VI SÖKER EN KASSÖR

Vi söker en kassör till hösten 2021! Posten blir ledig från den 1a augusti och innefattar uppgifter som ekonomi, budget och bokföring. Det är ett roligt och utmanande arbete som du gör tillsammans med ett härligt gäng. Du får alla möjligheter att utvecklas i en givande styrelse. Låter det intressant? Kontakta gärna någon av oss i styrelsen för mer information om posten och tveka inte om du vill engagera dig under dina studieår!

VI SÖKER SMASK-GENERAL

Låter det roligt att få styra ett roligt projekt iland och ansvara för en stor och maffig produktion? Då är SMASK-generalen något för dig! Det är ett arbete som kräver ansvar, planering och kreativitet som du gör tillsammans med andra. Tillsammans producerar du en show som burits genom tradition på musikhögskolan och är en ärofylld och stor roll! Kolla in mer här på hemsidan under SMASK.