Nyheter

Här hittar du alla datum för framtida evenemang och händelser för studentsektionen.

Händelser

Informationskväll med Music Handshake

Den 26 januari kl 18.00 kommer en digital presentation ske med Music Handshake där de informerar och svarar på era frågor! Information om plats kommer ske närmare och publiceras här, i nyhetsbrevet samt på Facebook och Instagram. Missa inte detta! Tveka inte heller att ta kontakt med oss i styrelsen eller Music Handshake direkt om ni har frågor och är superintresserade redan nu!

Länk till evenemanget på FB finner du här.

SMASK 2022 ställs in

SMASK STÄLLS IN💔💔💔

Vi måste tyvärr meddela att SMASK-produktionen för våren 2022 har ställts in, detta på grund av att vi inte funnit vår SMASKgeneral och att projektet inte har påbörjats än. Till våren hoppas vi kunna anordna visningar av de andra SMASK-tävlingar som direktsänds. Vi hoppas istället ordna något roligt evenemang i mindre skala i vår för studenterna på skolan.

Har du synpunkter på detta beslut är du välkommen att skriva till oss eller ansluta till nästa stämma och delta i diskussionen.

Höststämma
5 Oktober 18.002021
Slutgiltiga handlingarSlutgiltiga handlingar Höststämma 211005            Här ovanför hittar ni de slutgiltiga handlingarna inför stämman. Kom ihåg att nominera dig själv om du vill söka en post! Det är roligt att engagera sig, gör det du med!
 
Nomineringar skickas till valberedning@pitestudent.se
 

Höststämma
5 Oktober 18.002021
Tisdag 5 oktoberInformation och vilka poster som skall sökas finns i FB-evenemanget.
 
Nomineringar skickas till valberedning@pitestudent.se
 

Sök till ordförande!
21 September 23:592021
Ordförande sökes till EvenemangsutskottetVill du vara med och skapa ett aktivt studentliv på campus? Vill du ordna exempelvis fester och galej? Då ska du söka till ordförande till det nystartade evenemangsutskottet! Som ordförande planerar du, är kontaktperson till studentsektionen och externa företag samt hjälper de övriga i styrelsen med sina roller. I ansökan vill vi du berättar om dig själv och vad du läser, dina tidigare erfarenheter och motiverar varför du är perfekt som ordförande i evenemangsutskottet. Välkommen med din ansökan! Har du några funderingar?
 
Sök senast: 21/9Skickas till: vice@pitestudent.se
 

PiSt stipendium
5 Juni 23:592021
Deadline för inskick av nomineringPiSt egna stipendium!
Skicka in nomineringen senast 5/6 23.59
Mer info under rubriken ”PiSt informerar”
5/6Skickas till:
vice@pitestudent.se
NolleP
23 Augusti2021
Introduktionsperiod för nya studenterÄntligen nolleP! Ett mail skickas ut i början av augusti för anmälan av introduktionsperioden som äger rum på campus.
23/8Musikhögskolan

Nyhetsbrevet

Varje månad skickar vi ut en nyhetsbrev till våra medlemmar på mail där vi kommer med såväl viktig information såväl som annat smått och gott.

Detta registreras du på automatiskt när du blir medlem och du kan enkelt avprenumerera när du vill.


Pist informerar

Här publiceras alla nyheter från oss. Kika in här och håll dig uppdaterad!

——————————————————————————

Delta på informationsmöte med Music Handshake!

Hej på er alla musiker!

Vi i PiSt har inlett ett samarbete med marknadsplatsen Music Handshake! Som kårmedlem är det helt GRATIS att skapa en egen sida på hemsidan, vilket gör att du som musiker får en plattform för bokningar, hjälp med fakturering och ett stöd och trygghet i processen med bokningen av dig eller ditt band!

Om ni vill signa upp er på sidan redan idag, hör av er till Piteå Studentsektion på Instagram, Facebook eller mail för att få koden som gör tjänsten gratis för kårmedlemmar!

Kika gärna in er på vår hemsida eller på musichandshake.com

Music Handshake bjuder in till infokväll för alla intresserade. Den kommer hållas digitalt, vi planerar i nuläget att vi på skolan samlas på plats och sätter upp en stor skärm där vi alla kan lyssna och ställa frågor och fundera tillsammans! Detta kommer äga rum den 26/1 kl 18.00! Ta tillfället i akt att komma dit, perfekt för alla som vill frilansa och få hjälp med att hitta arrangörer!

Vi hoppas att ni är lika taggade som vi är över det här! Mer info om plats kommer att dyka upp, håll utkik!

FÖRSLAGSLÅDA I FRAMTIDEN!

Nu finns det en liten låda där du kan skriva in dina idéer, synpunkter och förslag på papper till oss. Den finns i sektionslokalen nära entrén. Vi välkomnar alla förslag med glädje och hoppas att pennorna går varma så vi får veta vad ni tycker!

VI SÖKER EN KASSÖR

Vi söker en kassör till hösten 2021! Posten blir ledig från den 1a augusti och innefattar uppgifter som ekonomi, budget och bokföring. Det är ett roligt och utmanande arbete som du gör tillsammans med ett härligt gäng. Du får alla möjligheter att utvecklas i en givande styrelse. Låter det intressant? Kontakta gärna någon av oss i styrelsen för mer information om posten och tveka inte om du vill engagera dig under dina studieår!

VI SÖKER SMASK-GENERAL

Låter det roligt att få styra ett roligt projekt iland och ansvara för en stor och maffig produktion? Då är SMASK-generalen något för dig! Det är ett arbete som kräver ansvar, planering och kreativitet som du gör tillsammans med andra. Tillsammans producerar du en show som burits genom tradition på musikhögskolan och är en ärofylld och stor roll! Kolla in mer här på hemsidan under SMASK.